Business Region
Kristiansand
Meny

/ 5 unike muligheter på Sørlandet

Sørlandet har mange spennende stillinger, og nå har du muligheten til å finne din drømmejobb i landsdelen. Noen av Norges sterkeste merkevarer og fagmiljøer leter etter høyt kvalifisert arbeidskraft. Kanskje det er deg?

Hennig-Olsen Is

En av Norges sterkeste merkevarer, Hennig-Olsen Is AS, har to svært spennende stillinger ledig. Med over 50% markedsandel, nesten én milliard i omsetning, 250 årsverk og over 25 nasjonaliteter er dette en svært attraktiv arbeidsplass. Hennig-Olsen vant nylig kompetanseprisen for sitt strategiske arbeid med utvikling av sine medarbeidere og er sertifisert som en likestilt arbeidsplass. Ikke bare utvikler de ansatte, men de jobber kontinuerlig med produktutvikling, innovasjon og egen miljøpåvirkning. I løpet av de neste årene investerer Hennig-Olsen 350 millioner kroner i nytt utstyr, bygninger, energieffektivisering og miljøvern. Nå kan du få muligheten til å bli med på laget, Hennig-Olsen Is ser etter to nye medarbeidere.

Fabrikkdirektør: Søknad og mer info om stillingen her. Søknadsfrist 15.02
Supply Chain Manager: Søknad og mer info om stillingen her. Søknadsfrist 15.02

Foto: Trainee Sør

Foto: Trainee Sør

Trainee Sør

Trainee Sør er et regionalt traineeprogram for nyutdannede kandidater til næringsliv og offentlig forvaltning på Sørlandet. Programmet varer i 18 måneder og bidrar til allsidig arbeidserfaring, oppbygging av nettverk og ikke minst faglig og personlig utvikling. Trainee Sør jakter etter talentfulle teknologer (fortrinnsvis innen IKT, automatisering, bygg & anlegg, planlegging og industriell økonomi) økonomer, statsvitere, medievitere, organisasjon og innovasjon med mer. De aller fleste traineer har etter gjennomført program fått spennende jobbmuligheter innenfor leder- og spesialiststillinger på Sørlandet. 

Søknad og mer info om stillingen her: Søknadsfrist: 15.03

Grimstad kommune

Grimstad kommune er en vakker kystkommune sentralt plassert i Agder. Kommunen har ca 23 300 innbyggere og har god vekst i befolkningen. Mennesker med ideer og tro på framtiden har gjort Grimstad til en kommune som er preget av en sterk maritim sektor, et IKT-miljø som er verdensledende på sine felt, mange småbedrifter, et framtidsrettet utdanningsmiljø og en offensiv landbruksnæring. Grimstad er en universitets- og teknologiby.

Vil du jobbe med å lede og utvikle Grimstad kommune? To svært spennende muligheter, både som økonomi- eller organisasjonssjef har du stor påvirkningskraft og vil spille en viktig rolle for byen og kommunen.

Organisasjonssjef: Søknad og mer info om stillingen herSøknadsfrist 20.02.2019
Økonomisjef: Søknad og mer info om stillingen herSøknadsfrist 20.02.2019

Universitetet i Agder

Universitetet i Agder har mer enn 1400 ansatte og 13 000 studenter. UiAs medarbeidere forsker, underviser og formidler kunnskap fra en rekke fagområder. Samskaping av kunnskap er deres visjon. UiA tilbyr et bredt spekter av studier på mange felt og er lokalisert på to moderne campuser i Kristiansand og Grimstad. Det er et åpent og inkluderende universitet preget av sterk samarbeidskultur. Universitetet jobber hele tiden for å utvikle og bidra til utdanning og forskning på høyt internasjonalt nivå. 

UiA har nå ute flere spennende ledige stillinger, som blant annet:

  • Seniorrådgiver - Ledelsesstøtte: Søknad og mer info om stillingen her. Søknadsfrist 19.02
  • Professor Artificial Intelligence: Søknad og mer info om stillingen her (Professor) og her (Associate professor). Søknadsfrist henholdsvis 31.03 og 30.04 
Foto: Jon Petter Thorsen, Aptum

Foto: Jon Petter Thorsen, Aptum