Business Region
Kristiansand
Meny

/ 5 unike muligheter på Sørlandet

Sørlandet har mange spennende stillinger, og nå har du muligheten til å finne din drømmejobb i landsdelen. Noen av Norges sterkeste merkevarer og fagmiljøer leter etter høyt kvalifisert arbeidskraft. Kanskje det er deg?

Digitaliseringssjef i Nye Kristiansand kommune

Kristiansand, Søgne og Songdalen kommune skal sammen bygge nye Kristiansand kommune.  Den nye storkommunen på Sørlandet vil få ca. 110.000 innbyggere og ca 8500 ansatte. 

Digitaliseringssjefen skal bidra til å utforme morgendagens digitale strategier og tjenester til det beste for innbyggerne. Det forventes at du sammen med kommunens medarbeiderne og eksterne samarbeidsparter ser utviklingsmuligheter og legger konkrete planer for gjennomføring av digitale strategier.

Søknad og mer info om stillingen her. Søknadsfrist 29. april 2019.

Foto: Trond Even Tønnesen

Foto: Trond Even Tønnesen

Manager Business Technology i PwC Consulting, Sørlandet

PwC Consulting opplever økt oppdragsmengde på Sørlandet og er i sterk vekst. PwC er lokalisert på Fiskebrygga og kan tilby nye innovative lokaler tilpasset deres ambisjon om å være regionens sterkeste kompetansehus. PwC er et ledende rådgivningsmiljøet globalt, nasjonalt og regionalt. I Agder består PwC av ca. 120 konsulenter, advokater, regnskapsførere og revisorer som daglig jobber for å etterleve misjon om “Bygge tillit i samfunnet og løse viktige problemer”.

Søknad og mer info om stillingen her. Søknadsfrist: 30. april 2019.

Senior Manager Components Procurement i MHWirth

MHWirth leter etter en dedikert leder med erfaring og kompetanse fra strategic sourcing og operasjonell anskaffelse. Som ansatt i MHWirth blir du del av deres Global Supply Chain team, med ansvar for strategic sourcing og operasjonelle leveringner.

Søknad og mer info om stillingen her. Søknadsfrist 28. april 2019.

Analytiker i Oxford Research

Oxford Research er en nasjonal kunnskapsutvikler og et internasjonalt analyseselskap. Oxford Research dokumenterer og utvikler kunnskap gjennom analyser, evalueringer og utredninger slik at politiske og strategiske aktører kan få et bedre grunnlag for sine beslutninger. Oxford Researchs spesialfelt er analyser og evalueringer innen nærings- og regionalutvikling, forskning og utdanning, samt velferd og forvaltning.

Søknad og mer info om stillingen her. Søknadsfrist 15. april 2019.

Fakultetsdirektør ved Universitetet i Agder

Universitetet i Agder har over 1400 ansatte og 13 000 studenter. Det gjør UiA til en av Sørlandets største arbeidsplasser. UiAs ansatte forsker, underviser og formidler kunnskap fra ulike fagområder. Samskaping av kunnskap er UiAs felles visjon. UiA tilbyr et bredt spekter av studier innenfor mange arbeidsfelt. UiA holder til på to moderne campuser i Kristiansand og Grimstad. UiA er et åpent og inkluderende universitet preget av samarbeidskultur. UiA har som mål å videreutvikle utdanning og forskning på høyt internasjonalt nivå.

Søknad og mer info om stillingen her. Søknadsfrist 22. april 2019.

Foto: Jon Petter Thorsen, Aptum

Foto: Jon Petter Thorsen, Aptum