Business Region
Kristiansand
Meny

/ 5 unike muligheter på Sørlandet

Sørlandet har mange spennende stillinger, og nå har du muligheten til å finne din drømmejobb i landsdelen. Noen av Norges sterkeste merkevarer og fagmiljøer leter etter høyt kvalifisert arbeidskraft. Kanskje det er deg?

Management Consulting i BDO

BDO er et av verdens- og landets ledende analyse-, rådgivnings- og revisjonsvirksomheter, med over 1600 ansatte fordelt på over 70 avdelingskontorer i Norge konsentrert i Oslo, Trondheim, Bergen, Stavanger, Tromsø og nå også i Kristiansand. BDOs landsomspennende virksomhet tilbyr tjenester innenfor kvalitetsstyring og internkontroll, analyse og utredning, organisasjons- og prosessutvikling, operasjonell kontrollstøtte og revisjon for alle bransjer.

BDO i Agder er i sterk fremgang, og søker nå etter deg som ønsker å bidra til vekst og utvikling av deres kunder.

Søknad og mer info om stillingen herSøknadsfrist 5. august 2019.

Instituttleder ved UiA

Ved Universitetet i Agder, Fakultet for teknologi og realfag, er det ledig en 4-årig åremålsstilling som instituttleder tilknyttet Institutt for naturvitenskapelige fag. Arbeidssted er Campus Kristiansand og tiltredelse er 01.01.20.

Søknad og mer info om stillingen herSøknadsfrist 15. august 2019.

Økonomisjef i Red Rock Marine

Red Rock Marine søker økonomisjef konomisjef for snarlig oppstart. Selskapet opplever stor vekst og ekspanderer innen nye spennende områder. Vedkommende vil være en del av selskapets ledergruppe og være en betydelig bidragsyter til selskapets videre utvikling.

Søknad og mer info om stillingen herSøknadsfrist 16. juli.

Administrasjons- og økonomiansvarlig i Oxford Research

På vegne av Oxford Research søker Åstveit Hodejeger en dyktig administrasjons- og økonomiansvarlig. Oxford Research er et nordisk analyseselskap som dokumenterer og utvikler kunnskap gjennom analyser, evalueringer og utredninger slik at politiske og strategiske aktører kan få et bedre grunnlag for sine beslutninger.

Søknad og mer info om stillingen herSøknadsfrist 12. august 2019.

Enhetsleder ved Sørlandet sykehus

Sørlandet sykehus HF søker enhetsleder for faglige og administrative ansvar for den daglige driften av psykiatrisk poliklinikk, Kristiansand og Mandal. Sørlandet sykehus er Agders største kompetansebedrift, med over 7000 ansatte fordelt på ulike lokasjoner og har ansvar for spesialisthelsetjenester innen fysisk og psykisk helse og avhengighetsbehandling. I tillegg utdanner de helsepersonell, forsker og underviser pasienter og pårørende.

Søknad og mer info om stillingen herSøknadsfrist 4. august 2019.